LSKKH Vuosikokous 12.2.2020 klo 18:00

*HUOM* Postituspalvelun kömmähdys

Postituspalvelulta olivat menneet postit sekaisin, jonka johdosta meidän vuosikokouskutsut olivat jääneet postittamatta. Kutsut lähtevät postille tänään ja niiden tulisi olla perillä kaikilla maanantaina 10.2.2020.Yhdistyksen sääntöjen mukaan kokouksesta pitää ilmoittaa jäsenille seitsemän päivää ennen kokousta. Postituspalvelun erheen vuoksi tämä ei nyt tule keskiviikkona 12.2.2020 järjestettävän vuosikokouksen kohdalla täyttymään. Kokouksesta on ilmoitettu yhdistyksen Facebook-ryhmässä ja nettisivuilla hyvissä ajoin, mutta yhdistyksen sääntöjen mukaan kutsun on tultava postitse. Koska kaikkien yhdistyksen jäsenten on saatava tieto tulevista kokouksista riittävän ajoissa, on kokouskutsun myöhästyminen peruste kokouksen päätösten mitätöimiseen. Kokous voi kuitenkin yksimielisesti päättää, että kokouksen päätökset hyväksytään, vaikka kutsu on tullut myöhässä. Tämä edellyttää kaikkien kokouksessa läsnä olevien hyväksyntää.Yhdistyksen sääntöjen puitteissa vuosikokous on pidettävä 15.2 mennessä, jolloin pelkkä siirtäminen ei tee kokouksesta päätösvaltaista, kun kutsuja ei ole mahdollista saada enää 7 päivää aiemmin. Eli jos kokousta siirrettäisiin, tulee kokouksen yksimielisesti päättää, että kokouksen päätökset hyväksytään, vaikka sitä ei ole pidetty sääntöjen määräämässä ajassa.

Hallitus tiedusteleekin nyt jäsenistön mielipidettä, voidaanko kokous pitää päätösvaltaisena keskiviikkona 12.2.2020 vai siirretäänkö vuosikokousta?

Lounais-Suomen Kanakoiraharrastajat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 12.2.2020 klo 18.00 Eläinsairaala Vettorin tiloissa, osoitteessa Purokatu 3, 21200 Raisio. Käynti tiloihin tapahtuu Eläinsairaala Vettorin pääovien vasemman puoleisesta rappukäytävästä ja sieltä ovi vasemmalle.

ESITYSLISTA

 1. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta
 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 3. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
 4. Esitetään yhdistyksen vuosikertomus, varainhoitokertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
 5. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle
 6. Esitetään toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle toimintavuodelle
 7. Määrätään liittymis- ja jäsenmaksut seuraavaksi toimintakaudeksi
 8. Hallituksen puheenjohtajan sekä hallituksen muiden varsinaisten jäsenten vaali erovuorossa olevien tilalle sekä valitaan kaksi varajäsentä
 9. Kahden toiminnantarkastajan ja heidän varamiestensä vaali
 10. Hallituksen mahdollisesti esittämien toimikuntien vaali
 11. Määrätään yhdistyksen edustajat kotipaikkansa kennelpiirin kokouksiin
 12. Hallituksen kokoukseen päätettäväksi esittämät asiat
 13. Muut asiat
 14. Sääntömuutosehdotukset, jotka esitellään kokouksessa; 6 § 2. kappale, 8 §, 9 § 1. kappale, jotka muutettu, 10 §, josta muutettu 1. kappale ja kumottu 2. kappale ja 12 §, joka muutettu.

Äänestyksiin tiedoksi erovuoroiset

 • puheenjohtaja Janne Kaleva, ei käytettävissä
 • hallituksen jäsen Juhani Jaakkola, ei käytettävissä
 • hallituksen jäsen Jari Marttila, ei käytettävissä
 • hallituksen jäsen Tiina Nylund-Jokinen, ei käytettävissä
 • hallituksen jäsen Tom Stubbe, ei käytettävissä
 • sihteeri Linda Sundvik, ei käytettävissä

Sääntömuutokset liite pdf